sommaren 2012

drog ner till stranden förut idag, måste ju bada ute i Sverige nån gång denna sommar. efter en halv timme kom man i vattnet, så sjuuukt kallt ! fattar varför jag inte badat. men asså det är sjukt :O hela sommaren har snart gått och vattnet har inte ens blivit varmt än :( aja nu är man hemma iallafall, har precis laddat ner photoshop och håller nu på med en liten snabb header. 
 
hörs senare puss ! 
 

blogg.se

asså har försökt att blogga hur många gånger som häslt ida men inget har kommit fram och nu så klart så kommer alla... men ska ta bort allt nu men så det ser lite cp ut nu men snart äre fixxat ;)

SHOPPING IN MY <3

 
 
Ja, va ju i göteborg i veckan med mamma och alice, det var faktiskt ganska mysigt.det var inte så mycket bara vi eftersom att mamma ville vara med gamla och fortfarande vänner såmycket det gick men det hindrade henne inte från att shoppa'! :D faktikt nöjd med alla köp eller vad man nu ska säga. så nu klarar jag mejj ett tag. haha eller inte. snart blire mer shopping igen ! men här har ni lite bilder på allt, köpte även lite underkläder och sånt men orkar inte ta me de. puss ! 
 

HOLLISTER

Gud va ont jag har i fötterna nu ! Gått hela dagarna nu i 3-4 dagar. Har precis hämtat ut biljetterna och sitter nu å väntar på att pappa ska komma, sen blire midda på BK , blää! Asså gillar verkligen inte dom, ush! Alla säger hur deras pommes å allt är bättre men nää donken har bäst å så kommer de allti va. Men fått med mejj lite saker från HOLLISTER idag men visat allt från idag och göteborgs shopping ikväll när ja kommer hem. Puss UPDATE : de går inte att ladda upp bilden , för segt internet


Mot staden

Känns som att de va en evighet sen ja sist blogga, äre så? Men har inte kunnat å hunnit så men nu så är ja till aka igen (hoppas ja) Aja Sitter me emma å alice nu å väntar på bussen, sla in till mammas jobb å sen till sergel å se på cockpit. Sen ikväll blire att stanna hemma, hihi :) klippte mejj faktist igår, kort. Hade värsta paniken då hon klippte av håret, grät inte men va så sjuukt nära. Men håret va så förstört å slitet så de va bäst att göra så. Så nu har jag kort men fräsht och ejslitet hår. Hörs, puss !


götebooorg

sitter nu i hotellfönstret och dampar sönder på datan, vääägrar att funka ! aja, är göteborg nu iallafall. tåg resan gick okej, ganska seg men hade musiken så det funka. vid centralen mötte vi åsa och olivia som följde oss till hotellet. imorron blire Liseberg, myys. ska bli sjukt kul, va senast där för ett år senn... känns som evigheter. aja, inte mycket mer att säga. SJUKT uttråkad så om ni vill skriv på KIK: juliaboudree
 

shoo

har precis vart ute och gett kaninerna lite gott och ligger nu i sängen och fixar mejlen och sånt skit. orkar inte göra nått idag, sovit bort hela dan typ så är sjukt trött och inget "hitta på saker" humör alls. 
 

imorron vid 11 går tåget från terminalen tll göteborg. myys. så måste även ta och packa ner lite kläder att ta med sejj, är det bara jag som tar med mejj allt för mycket kläder hela tiden? men aså man vet ju aldri vad man vill ha på sejj dagen efter, ellerhur? men ska försöka att ta med mejj ganska lagom denna gången. lyckades faktiskt att packa bra till kroatien och det var två veckor typ och nu är det ju bara 3 dar så det borde ju gå bra. 
 
men idag har jag vart med emma och vi drog till farsta en timme vi 3 bara för att, hade inget att göra och ville kolla på mjukisar men hittade tyvärr inga, men fick med mejj ett iphone skal hem och en fanta ;)
 

På väg hem

Sitter nu i bilen på väg hem med min nya bästis festis


unchained

sitter nu i sängen med min mysiga onepice på och kollar runt på lite bloggar och sånt. inga planer för idag och just nu så sere inte ut som att det inte blir några heller :( måste tydligen va hemma ikväll och idag, aasså fattar verklligen inte. dom kan ju inte direkt sakna mejj? har ju varit med dom i hela 2 veckor men ändå får jag inte göra nått annat änn attvara med dom... 
 
men ska dra ner och ta en dusch nu och sen blire attrensa mejlen och sånt skit, harr över 2000 olästa mejl. KUL 

taggish till emma

får igentligen inte slaggsa eller va hoss folk nu fram tills om 2 veckor efter jag och emma vart i skåne men eftersom att det är emma vi ska va hoss så äre ok. som tur e ;) 
 
men kom hem vid 2 idag och tog då en dusch och plattade håret och sminkade mejj ordentligt för första gången på¨två veckor, känndes så sjuukt skönt att duscha i sin egen dusch igen. känns äve nskönt men ovant men smink och plattat hår igen. huset känns så mycket större nu oxxå efter att bott i en liten lägen och hotellrum het i två veckors tid.
 
men nu är mamma klar så puss hej så kanske vi hörs ikväll ! 
 

Heffler Hotell

vilken panik man hade, 30 min kvar tills båten skulle gå och vi var i helt fel hamn. paniken ökar sammtidigt som farten, inte långt kvar nu. kör på trottoarer, mot rött ljus och emot alla hastigheter och 4 min innan 6 är vi vid båten och vi ser hur domo knyter loss båten från hamnen och den sakna åker utåt. vi tutar skriker men vad hjälper det. detta var bara början på ett bra avslut. 
 

vaknade vid halv 7 för att gå ner och äta frukost och komma iväg i tid men tanten som höll i frukosten var en grottmänniska så det tog längre tid än anat. pappa ville ha kaffe så han frågade och det svar han fick var lite pek och "huh eh aah" haha skulle filmat. och när jag skulle ta flingor hade hon inte tagit av locket så det åkte ner i min mjölk, aah svensk frukost sa dom men tycker mer att det var en nordisk lunch ;) kom iväg vi 8 och körde med gasen i botten hela dan, långt kvar tills färgan. tyvärr så missade vi den men tog inte så mycket skada. kanske lite skulle träffat mr M imorron men det får bli på torsdag istället. 
 
efter en missad båt och bil racing genom Polen satte vi oss i bilen igen och körde ner mot stan, hittae ett SCANDIC men det var något konferans i veckan så fulllt överallt hon ringde runt och tillslut så hittade hon ett rum på frystjärniga HEFFLER, en svit. känns ganska najjs om man säger så, efter att ma nbott i en liten lägenhet som luktat bajs och vart varmt i en vecka till att komma till ett städat fräsht och stor svit. :) gick upp och lämnade alla väskor och sen drog vi ner till stan och käkade på en skit mysig resturang och nu har man precis tagit ett bad och ligger nu i sängen ren och fräsh och bloggar. 
 
bjuder på några bilder på sviten :
 
stora sovrummet
 
stora badrummet :
lilla "bajs"toan :

Hallen :

mitt blivande sovrum

aahh ... ? vet inte va detta ska kallas:
 
 
 
 

Kan det bli bättre

Ligger just nu i badet på HEFFLER 4 stjärnit hotell i Polen, kan det bli bättre. Ja vet, skulle igentligen suttit inne i en hytt nu utan allt detta men nejj, blev lite strul. Går in på detaljer sen. Chiao !


if cupid have a heart

hej sweeties, vaknade runt 6 imorse och vid halv 8 kom vi iväg. bilresan  har vart sjukt lång men mysig, sovit och kollar på desperate housewifes season 6 det mesta av tiden och sen nån timma eller 2 satt jag bara och kollat ut. stannade även till i kjeckien och gick in i nått shoppingcenter för att köpa lite dricka och sånt kul att ta med sejj hem. 
 
 
men nu är vi äntligen framme vid hotellet här i Polen. det är faktiskt ett rätt så skapligt hotell, fräsht och renoveras om så lär väll bli ännu bättre sen. vet inte om det bara är jag, men när man hör och ser Polen så tänker man billigt, tråkigt och fult och ärligt talat så är alla ganska så slitet här omkring men just detta hotell ser ganska nybygt ut. hon som jobbar här är så sööt, vi har ju inte ätit sen vi 11/12 så pappa gick ner och fråga om det fanns nått att äta så hon ringde kocken som hade gått hem så kom han hit och fixade lite mat till oss och så blev vi serverade på silverfat;)  kände mejj känd då. haha, men imorron så tar vi bilen till färgan till sverige ! myys. puss på er ! 
 
 
 

Då taggar vi

Packat klart allt och drar nu iväg mot polen. Och sen på tisda kommer vi hem, lär inte finnas något wifi på vägen så hörs på tisda. Ville bara uppdatera lote snabbt innan ja drar, så puss på er !


Just nu

Sitter nu i det varma sommar mörkret och käkar godisoch fixar bloggen lite. Kan det bli bättre? Har fixat em ny header (en tilfällig då) och gjort om själva designen lite. Kanske snart drar ner mot byn lite och kollar runt en sista gång innan man åker hem. Kanske låter sjukt men längtar faktiskt hem lite grann, som dom säger, borta bra men hemma bäst. :)


last day

sitter nu vid köksbordet och laddar ner photoshop för att kunna göra klart headern. tog lite nya bilder igår och hitta en skaplig att ha sålänge sen kanske man tar lite nya när man kommer till sverige igen. 
 
idag är sista dagen här i Kroatien, kommer sakna det. man har pratat med folk i sverige som har sagt att det regnar å e kallt men ändå varmt så det känns väll lite tråkigt att lämna denna värmen då men skönt att komma hem till ett AC hus. men har legat nere på stranden  idag och pressat och badat, lär ju inte bli nån mer färg i sommar... :/ 
 
ska ta och packa väskan nu och sen så fixxa headern. puss sålänge ! 
 

Maat


Äntligen

Äntligen så funkar blogg.se appen igen ! Har vart lite otrogen mot bloggen (igen) sålänge och bloggat på en annan blogg men snart så kommer alla inlägg till bloggen. Ligger just nu i sängen å kollar på hanna när hon bloggar via datan och det var då ja såg att blogg.se appen funka. :D är sp sjuuukt glad , äntligen så blire en massa uppsatering igen, är verkligen på bästa blogg humöret. Men ska överföra alla inlägg nu, puss !


Hejdå sverige

Sitter i bilen nu och är snart vi första färgan, typ en kvart -20 min kvar. Vet inte om det kommer Att finnas wifi i kroatien men om det finns så hörs vi igen på månda annars nästa tisda. Men man får väll hoppas på det bästa ;) men får se när vi hörs nästa gång, puss sålänge ! 

i biilen

Gomorron, antar att jag är ganska ensam om att vara vaken just nu. Sitter i bilen nu på väg till helsingborg för att därifrån ta båten över till danmark. Kom hemmifrån vid halv 7, en halvtimme senare än tänkt. Guud va taggad jag är just nu ! Tänk att på månda kommer vi till Kroatien, baaaada !!! Omg ! Bjuder på några fina bilder sålänge ;)

20120707-070202.jpg

20120707-070221.jpg

20120707-070248.jpg


Lite nytt


just nu

sitter just nu och tömmer iphonen på bilder så man kan ladda ner lite spel och kunna ta mycket bilder nu, åker ju iväääg i övermorgon och vill kunna ta bilder med iphonen och kanske spela om man blir utråkad. är så sjuuukt taggad just nu. har redan även packat min väska och vart ute och sprungit en halvtimme. :thumbup: men nu ska ja göra några situps och rump övningar :D 
 

gonatt ...

går och lägger mejj nu, som vanligt så går allt alltid till mejj ? varför?! orkar verkligen inte ! berättar mer imorron. hörs !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3484817/images/2012/pic_196472110_4ff4c2f69606ee7eab000b36_thumb.jpg

what´s your number

sitter just nu ute i solen och väntar på att maten ska bli klar, det blir typ kyckling med sallad så "kycklingsallad" kanske man ska kalla det då ?aja, sov hoss ellen igår, myyys. vi gick och la oss vid kanske 3 eftersom att vi då skulle upp 7 timmar senare för att träffa nåra folk då. men såklart så blir det då inte av när man slängt i sejj varsiinn glass och sminkat sejj på tuben. -.-' aja, ikväll blire att tagga till nina och sen blire paaaaryyy  ! hahah nää kanske itne PARTYY men party ;)  
 
oj, maten e klar. hörs senare !puss ! 
 

@emmas place

tjooo ! sitter just nu hemma hoss emma medans hon duschar, slaggar här inatt. snart kanske även ellen kommer och då blire paaaarty :D haha nää men aah. inga planer för kvällen som resten av veckan dårå. känns kontigt att inte ha några planer efetrsom att förra veckan var fullt planerad och aldrig en lugn stund typ. nya saker hela tiden så känner att denna veckan blir bara till för att chilla och träffa kompisar efter som att jag åker till kroatien med hanna i 10-11 dagar på lördag. myys. 
 
men nu blire att platta detta knullruffs och sen får vi se. puss ! 
 

tillbaaaaaaaaks !

äntligen, datan kom idag så nu blire mycket bättre uppdatering i framtiden. kommer nu att  kunna lägga upp en massa najjsiga bilder och en massa annat skojj. hahah låter störd men e så sjuukt glad över att ha tillbaka den igen. fick igång den för kanske 2 timmar sen och dom två timmarna har jag spenderat på att lägga in en massa bloggar jag läser och sen håller jag fortfarande på och laddar över en massa bilder från kameror och bloggen. men tar en paus nu för att blogga lite och sen duscha. 
 
ses imorron !! puss
 

som en svensk


ny design

satte ihop en header lite snabbt bara, en ny bild kommer till vecka eller nästa men hoppas på denna. men sålänge fick det bli en väska hihi :)

månday

sitter nu hemma och tråkar, funderar på att göra en ny design till boggen, hahah nolifer. men pappa vill att jag e hemma idag eftersom att ja borta hela förra veckan och kommer att vara borta varje dag denna vecka me. :)

så idag blir det att sitta hemma och dampa på blogg.se och tråka, kanske kollar på nån film eller så senare vi får se. puss !