Valborg

Ligger just nu inne i lill stugan å lyssnar på NRJ å väntar på att junie ska komma. Sen senare ikväll kommer även hanna panna :D vi kanske hörs mer ikväll, puss !


frukost

hej alla glada människor ! idag är det valborg och sitter just nu med hanna och äter amerikanska pankakor och kollar på fame. hänger inte riktigt med, den börja nyss med auditions för att komma in på skolan och nu är det redan andra året. men hanna fattar tydligen inte heller så känner mejj inte så mobbad. men idag så händer det nog inget så speciellt, hanna skulle vart här men hon måste tydligen på träning så får se om hon kommer hit sen eller inte men junie kommer iallafall så blir inte helt forever alone. vi ska typ käka å en dra till nån brasa å sen så får vi se vad som händer. kanske träffar någon där eller så.
men ska fortsätta kolla på filmen nu, pusshej ! :*

söndag

hej alla fiina ! söndag idag vilket betyder ... hemma ! ska bara ligga hemma hela dagen och ta hand om mejj själv, var ett tag sen sist :love:

Coockie dough


Introducing me

Ligger ute på studmatttan och solar just nu. UNDERBART ! Ska snart gå in å kanske byta om å bättra på sminket lite å sen så vi 4 så ska jag dra in till globen för å möta hanna. Sen blire eric saade. Får väll se om han e så bitchi som alla säger. Hörs senare !


It's friday

Tänkte bjuda på en kanske ganska sen outfit men en dagens outfit iallafall


rött ?

vill färga håret, byta å allt ! men vet inte vilken färg .. funderar på nått åt nån röd nyans eller blekare ?? vad tycker ni ?

varför just jag`?

allting blir bara fel just nu, min mobil verklar inte vilja leva längre och min data är redan borta. min kanin kanske är gravid och jag vet inte vart jag ska göra av med den tredje kaninen?
okej, vi börjar med iphonen, de värsta av allt. det går inte att ringa eller smsa och allt annat man borde kunna på den, det ända som hunkar är att ta kort och att vara inne på wifi men inte mitt 3G.  å den äter upp mitt bateri, från 35% till 5% på 10 min :O inge bra alls.. men mamma säger att jag bordfe koppla den till ITunes men jag har ju ingen data? ;(
sen det där med min kanin är inte säkert men tror det, jag har ju Alfons och han är ju inte kastererad och han har vart med Sara ganska så mycket och dom har haft det lite kul med varran och nu så har hon börjat bete sej annorlunda, börjat bygga bo och så .. hihi :P fast skulle det va så så äre väll bara bra, tror ja?

sjuk

sitter just nu och har precis srivit skrivit klart engelskan och skickat den till mamma. juste kom nyss på att jag glömde en ... hmm ... aja gör den nu. gick hem efter första lektionen idag. tänkte först inte gå alls till skolan men kom på att jag var tvungen att börja pygga på mitt hus på no:n så gick för att göra det och så drog jag. men nu kom min syrra hem så vi hörs.
bjuder på en gammal bild jag hitta på hennes data ;)
(update: sågnyss på tröjan att bildenär .från förra onsdan)

Tuesday


Skola

Ligger just nu i sängen och kollar igenom instagram å bloggar för å se om nått hänt. Bussen går om en halv timme så har gott om tid. Hittade även min skåp nyckel nyss som jag letat efter ett tag nu, den låg breve min säng... Å saken är det att jag har kollat där men hittade den inte, den va väll bara för nära ;) Ska ta å packa min väska nu så, blog u later !


Inspiration


plugg...

känner mej så sjuukt duktig just nu, har snart suttit i två timmar och bara jobbat på en engelska uppsats och är nu halft klar. så det är anledningen till dagens låga uppdatering och lär inte bli en så mycket bättre uppdatering idag alls... detta blir nog det jag sittre med hela kvällen :/ ha så bra sålänge !

Haha min huumor !


Tower heist

Sitter just nu med mamma och kollar film, tower heist. Senare så ska vi till min moster för middag. Tror inte det blir så mycket uppdatering idag men ska försöka så mycke jag kan. Hörs senare !


iiih !

Fyller år om exakt 17 dagar nu ! Så 17 dagar kvar tills 15 . Fast jag kommer att firad om 16 dagar , det är ju ännu bättre :D hihi


Rolig fakta

Heeej ! Laddade nyss ner en app med en massa rolig och onödig fakta, här är tre av dom


Haha asså visste inte ens att myror kunde dricka ;) :P


Onlygirlythings


Bloggen , jag har vart otrogen

Nejj det har jag inte , ja kom bara inte på nån bra rubrik ;) men har inte bloggat nått dom senaste dagarna men har haft fullt upp med att sova och lata mejj å sen igår så satt jag faktiskt å försökte skriva på min uppsats så kunde inte blogga. Men nu är jag här igen.


Har inte hänt så mycket idag, slutade vid halv 3 och då tog jag tuben till farsta strand och drog sen tillbaka till hökarängen för å träffa en. Sen sen drog jag hem och nu ligger jag här i sängen och halv sover. Detta blir nog det ända blogginlägget för idag för ska sen försöka sova ... Är såååå tröött!!

Juste, målade faktiskt mina naglar nyss oxå :


Nu ...


What doesn´t kill you makes you stronger

sitter just nu nere vid pappas data eftersom att min inte finns längre (tror jag? jag har iallafall inte sett den?). försökte förut att ge mej på en no uppsats som ska in snart men fattar inte ett skit och han har inte heller skrivit vad man ska göra, inte så jag fattar iallafall. men om 20 min så blire desperate, yaay :D bästa serien ever !
måste kolla om pappa kanske fattar, puss på er !

so

sitter just nu i bibblan och har so, okej hela klassen utan jag, hanna och soffe är uppe i datasalen men det fanns inga mer datorer så vi gick ner hit. det går såå sjuukt bra för oss ! alla vi jobbar som att vi får betalt ! okej ... där ljög jag ... haha hanna och soffe sitter inne på 9gag medans jag bloggar och kollar på söta hund valpar. chill lektion ;) hihi


Monday

Dagen outfit ...


Neejj allvar nu !

Nää nu mååste ja verkligen försöka sova !! Skola imorgon julia ! Fy på dejj !


Gonatt alla fina

Godnatt då alla fiina små bloggläsare! Skola imorron så ska lägga mej i sängen nu å försöka bli trött, ganska svårt att gå å lägga sej såhär "tidigt" när man somnat vi 04 varje natt/morron...
Börjar 9 tror ja så ja å hanna ska upp vi halv 7 för att hon ska hinna duscha å för att kunna ta det lungt å inte stressa. Så, hörs sen imorron! Puss :*


Vad tror ni ?

nu har jag och hanna kommit på bästa ideen ! vi ska ha godisförbud, iallafall fram tills sommarlovet sen får vi från min sida se om jag har det längre. ;) men ska även försöka att träna mer och bättre. mitt mål till sommmaren är att bli SMAL ! tror ni att jag klara det?

Vågar jag ?

Funderar starkt på att klippa av luggen igen ... Borde jag eller skulle jag bara förstörat ?? Snälla hjälp !


Åååh

Asså ja kan verkligen inte sova ... Någon som har nå tips, har räknat får, å tittat upp i taket, kollat om någon är vaken men nejj ... Va mer kan jag göra ??


JAA jag kom på värsta bästa iden, BLUNDA, va säger ni om de ? :love: ;) aja jag testar iallafall, godnatt


Varför

Hanna har precis sommnat nu ... Så tråkigt. Å typ alla andra sover så finns ingen att snacka med och jag kan absolut inte sova ! Åhh någån som vill snacka ??


Gonatt

Har nu kollat på 6 avsnitt av pretty little liars och nu så orkar tyvärr inte hanna mer så nu lär de nog få dröja mer än en vecka innan jag kan se ett till avsnitt. Vågar inte kolla på de själv, är för mörkrädd och är rädd för han A. Önskar att hanna inte va trött, skulle kunnat kolla på typ 2 avsnitt till, alltså , är inte ett dugg trött :p aja, men älskar verkligen den serien, även om den e sjukt läbbi men med någon anna så äre väll helt okei, å sen är det ganska bra att hanna är med för att eftersom att jag är så efterbliven sä fattar jag ju inte ett skiit som händer eller så så hanna sitter ju typ och får berätta allt jag inte fattar ... Jag är så sööt :D :love:

Puss på er


alex

hej alla fiina ! ligger just nu i sängen å pratar med fiinaste alex. hanna gick för å hämta nått så ville inte sitta här helt forever alone :) men nu ska vi snart hämta alices data och en så ska vi sitta och spela nått onlne häst spel. hihi

true

Vi har två ögon, vi har två öron, vi har två lungor och två händer, men varför bara ett hjärta? Jo, för att vi ska hitta det andra. ♥

I really love it when the moon looks like a toenail

Ligger just nu i mitt iskalla rum å smsar, fönstret är öppet men orkar inte sträcka mejj för å stänga :p alice och pappa är just nu på elgiganten för å fixa alices tele medans jag får sitta hemma å fråsa, taskit


den dagen är nu


Välkommen till min nya blogg!


Movie

har precis kollat klart på WHAt HAPPENS IN VEGAS och ska nu kolla om städerskan är klar och har gått, isånnafall blire att gå ner och ta en dusch och sen käka frukost, har inte ätit nått sen igår :O ville inte gå ner och äta när hon va här och då stöka ner ännu mer och allt så att det bara skulle ta längre tid innan hon drog. är skiit hungrig nue :(
bjuder på en gammal bild sålänge

Gomorron

Gommorron alla glada små bloggläsare ! Har precis vaknar och ligger nu i sängen med selma... hihi hon är så sööööt :love: städerskan är här  just nu så jag sitter instängd inne på mitt rum och väntar på att hon ska bli klar och gå hem :P men senare idag så kommer lilla junie sötnosen hit,kul kul. men har inte så mycket mer att säga just nu, så gonatt igen !

mitt rum ...


Morotskaka in my ♥

Sitter inne på ikea och käkar morotskaka idag igen, bästa som finns ! Har köpt en ny säng nu och en massa andra saker så ska snart dra ner till kassan....


I Bilen

Gomorron alla glada människor ! Okej, en del kanske inte äns vaknat än eller Så har ni vart vakna länge nu (som jag :p ) sitter just nu i bilen och tråkar, är på väg hem för er som undrar. Kommer typ att vara hemma till 9 ikväll :'( buhuuuuu ! Men nu ska ja försöka sova lite så det kanske går lite snabbare. Puss å hej leverpastej !


Matdags



PåskAfton

Dagens outfit blev inget speciellt, drog på mej en ny blus från h&m och blåajeans från cubus