Bekännelser

Fick reda på nyss att Katla, draken från Bröderna lejonhjärta var en "pinndocka", blev fett besivken haha.
Jag har inte färgat mitt hår sen i vintras
Jag är sjukt lat ! har inte TRÄNAT på ett år typ
Älskar att köpa bikinis ... har redan 6 st köpta iår !
Jag älskar att sjunga
det är knappt 2 veckor kvar tills sommarlov (ca. 4 SKOLDAGAR kvar för mejj)

Next Duschen

hoppar in i duschen nu efter en lång kall dag. hörs sen puss !

New In

Klänning - H&M 149;-
Bikini - Lindex Överdel - 149;-    Underdel - 79;-

Plugg

Sitter nu i sängen å käkar godis å läser franska, har omprov imorron å vill försöka få ganska bra betyg ändå ;) clarisse håller typ på me sin garderob låter de som ? Asså hon e fett skumm xD hihi nää hon e jätte söt faktiskt imorron blire fest hoss mejj oxxå kuliit. Hahaha ja e sååå bra på att kma på skaer att skriva om -.-'


Sönda

Hallooojj ! Hahah just nu ligger jag å nina i sängen å myyser å käkar godis medans clarisse och julie (våra brevvänner från frankrike) sitter i rummet breve å gör något. Tror jag drar till grönan idag med alla andra.

De va fest igår hos johanna, började lite halft segt men sen så kom vi igång. Vi satt ute för de mesta å snacka å myste medans andra va inne å dansa eller kolla på eurovision men sen vi 12 gick alla in å upp till johannas rum å kolla på eurovision... KAN NI FATTA DE ! SVERIGE VANN !!! Senaste gången va ju för typ 12 år sen va ??? Å nu har vi gjort våran 5 e seger.


Tuesday

Sitter på bussen nu på g till skolan ;) tisda ida vilket betyder ... TISDA. 2 dagar kvar tills Clarisse kommer, borde kanske ta och snacka lite me henne nu innan så hon vågar komma. Guuud va det kommer bli piinsamt när hon kommer, när jag var där så dissa hon mejj typ skiit mkt... När vi kom hem till henne gick hon till sitt rum å ja fick då sitta på mitt rum å göra ingenting, satt bokstavligttalat och kolla på väggarna. Kul liv. Aja hoppas att det blir bättre nu när hon kommer. Puss hej !
Bjuder på en bild från frankrike.


STOLT

Känner mejj så sjuukt dukti just nu ! Det var ett år sen senast och det har tagit mejj mer än tre veckor att ta på mejj tränings kläder å gå ut å springa men nu ida så gjorde jag de. Blev trött efter 10 min men gav inte upp och slutade med att jag sprang i 30 min. Kanske inte så länge men för mejj är det bra. Å jag höll faktiskt samma tempo hela tiden :) hihi så nu ska ja lägga mejj i sängen å plugga å sen sova. Natti :*


life is what you make it

kom hem för typ 2 timmar sen och kom precis kommit ut från duschen. ska ta och ploca ordning på rummet lite och sen plugga... -.-  aja, nu orkar alice inte vänta mer :* puss hej !

Dålig uppdatering ...

Varför ? Jo för har inget wifi här så e inne på mitt 3G å mitt 3G är inte det snabbaste direkt näre gäller att lädda upp bilder och gillar inte att göra bildläsa inlägg. Och sen så står även mitt smink hemma i hallen (glömde det) så tar inga nys bilder så försöker hitta så många bilder jag kan som ni inte har sett ;) men snart ska jag ta och byta om å sen ska vi dra ut och grilla vi sjön tror ja. Mysit, men ska försöka blogga så mycket jag kan men lovar inget. Puss !


Life is what you make it

Sitter nu me alice å julia å kollar på let's dance. Eller kollar å kollar, vi alla sitter me varsinn tele. Alice å Julia kör minecraft tror ja medans ja istagrammar ;) följ ! @juliaboudree

Idag har vi spelat monopol (finns inte så mkt annat att göra) å sen vart i nacka centrum. Har försökt blogga tidigare men internet har segat så de gick inte :( but i'm here now ! Puss hej !


Gonatt

Sov ju som sagt hemma hos emma igår. De va skiit kul, vi drog in till grönan på kvällen å sen på vägen hem mötte vi micke, filip å alex å nåra till. Fråga om dom ville me å grilla men nää så vi drog hem å satt ute på emmas altan å käka bullar. Vi typ 5 halv 6 tror ja så gick ja å emma och hämta sopsäckar å la oss sen på altanen (som va blöt) medans ellen å maja sov i emmas rum. Vi 7 sen så vakna ja å emma å då gick vi in å la oss i emmas gamla rum.

Nu liggee ja i sängen hemma hos min faster å smsar me alexander å skriver detta ;) jag , julia å alice har suttit å kört monopol hela dagen, asså verkligen hela. Imorron äre freda. Får se va som händer då


Hehehe

Tjoo Julias underbara läsare! Julia gick å sov me emma ute på emmas veranda å jag(maja) å ellen e kvar här inne men julia glömde sin iPhone här så jaa man får ju passa på å göra lite kuliga saker :D

Bild på mej för nåra veckor sen xD

Checka min blogg btw ;)

http://stockholmscheyen.blogg.se/


Morfar 70 år

Morfar fyller år idag så sitter hemma hos min moster å väntar på tårtan ... Snart kommer den :P hihi sen efter de så drar jag till emma pemma å slaggar där . Har typ inget batteri kvar så har panik !! :@


home sweet home !

äntligen hemma ! flyget landa vid halv 12 och var hemma i stockholm vid halv 2 / 2 . mötte mamma vid centralen och så tog vi tåget oh sen bilen hem. ska ta och ladda upp alla bilder nu och försöker även få aji att ladda upp alla sina bilder !!!!! <3333

Belgien

Står me nina utanför nått place å e inne på INTERNET !! Fattar ni ? Har inte haft intenet på en vecka så vi e helt hype just nu !! Vi är här med våra brevvänner å så, myysit. Berättar mer om allt imorron när vi landat i sverige, puss hej !


paris

haft en lang dag i paris .. skit svart att skriva sa detta far bli allt; ska fmrsoka lista ut internet koden nu ;:P puss

<3


Hejdå sverige !

Hej frankrike ! Kanske hörs i veckan om de finns internet annars på tisda !!!


Packat

Har sån panik just nu och haft det hela dan , svaret på min dåliga uppdatering. Åker till frankrike imorron vid 9 och ska vi mötas vid terminalen för att ta bussen vid 6. Kommer dööö !!! Men ska upp vi halv 5 imorron så berättar mer imorron för måste sova nu, puss hej ! <3 bjuder på en bild på lilla liwis sålönge (från i fredas då vi bada)


min nya kamera

hanna har suttit å tjatat på mejj nu i nåra timmar om att jag skulle lägga ut en bild på den nya kameran jag fick tidigare idag av mamma och pappa så här har ni/du !
den ser inte alls lika fin ut på  bilden men i verkligheten är den mycke snyggare och lite större och den tar skiit bra och fina bilder. så imorron blire att sitta och lära sejj den inför frankrike. :)

ny och fräsch

kkoom precis ut ur duschen och sitter nu inkletad i ansiktsmask och hårinpackning. ska ta och även ta bort mitt nagellack ochlacka naglarna och sen måste jag skriva en sak till no.n. skiiit tråkigt men måste göras. längtar tills imorgon då jag kommer att få en massa presenter eftersom att jag "fyllerår", fyller igentligen på onsdag men eftersom att jag åker till franike vid 6 på morgonen då så firas jag imorgon. :D fått n present idag och ävenvalt lite presenter jag kommer få imorgon. men nu blev detta inlägg kanske lite huller å buller men hoppas att ni fattar.

Älskar er

Kom precis ut från mediamarkt! Köpt en födelsedags present med mamma å pappa, vad vad får ni veta sen :)


För mejj

Släkten kom ju tidiare idag å gav mejj en massa fina presenter. :D tänkte visa bild på nåra av dom resten får ni veta å se imorron fakiskt för ska försöka sova nu för har inte sovit ett skiit i helgen....


Gomorron

Gommorron ! Mamma kom nyss in och väkte mejj, och så miyt rum och fick lite panik. Hahha det ligger chips på golvet från när jag och emma satt och tryckte i oss det i lördas vi 5am. Så nu blire att ta fram damsugaren och dansuga och sen bädda sängen och sånt eftersom att vi vid typ 3-4 får gäster. Fyller ju år på onsdag men är i frankrike då så vi ska fira mejj idag och på tisdag. Vet faktiskt redan två saker jag kommer att få.


Piggelin

Asså guuuud ! Hahah alla har sommat utom jag, emma somna nyss så funderar på att måla henne lite fiin men då kanske hon vaknar ?? Asså är skiit pigg just nu, en liten piggeliin ! Hahahahhaha asså har även tappat rösten har skrikit som en gris idag så låter som en ko när jag försöker prata :P hihi nää nu ska ja måla emma, nu blrde hon sova för jag har öegat och pratat med henne ett tag nu och hon svarar inte så, puss hejj !


Whistle


Everyone is beautiful in their own way


Mitt nya liv

asså har fått ett nytt liv... ett li fullt av läxor. bara en massa nya läxor hela tiden! låt oss få ett liiiv ! asså känner att bloggen har blivit så tråkig på senaste men har lxm inte haft nått annat än läxor att skriva om.
men idag efter skolan så drog jag till farsta med hanna, sen eftre ett tag mötte jag alice och så gick vi där i ca 2 timmar och sen drog vi tillbaks till skolan för nått möte för oss som ska till frankrike på onsda. Guuud vad jag längtar just nu 1 men sammtidigt så kommer det nog bli sjuukt pinsamt ! tänk om hon jag ska bo hoss inte är bra på engelska eller om hennes föräldrar inte kan ett skiit engelska och med tanka på att jag kan typ tre ord på franska "hej, hejdå" och "hej jag heter julia" så känns det toppen ;) *tummeupp !

Plugg plugg plugg

Sitter just nu å kämpar med no.n .. Går sådär, är snart klar med designen till den å sen måste jag bara skriva om den och sånt. Men sen efter imorron så hoppas jag på en bättre uppdatering igen. :)


Frukost

Junie drog för ett tag sen så nu ska jag och hanna försöka ta tag i lite plugg. Å även käka lite frulle ;)