Me hjärtat mitt

Tjoooo! Sitter just nu på bussen på väg t grönan me hanna, mys pys. Har inte direkt nått å säga utan ville mest bara uppdatera er lit eom vad som
Ghänder. Puss ! 

Gomorron

Gomorron sötisar ! Har precis vart nere å käkat lite frukost å ska snart ta en dusch och sminka mejj och sånt viktigt. Idag måste jag hitta mina nya ljusa jeans som är borta och sen drar jag å träffar hanna. Ska kanske in till stan eller nått med mamma för att köpa nya sommarskor och något mer kanske, åker ju till kroatien om exakt en vecka å behöver ett par balletinor eller något liknande eftersom att mina é sönder. Men ska försöka blogga senare , puss !

House Bunny

kom nyss med emma hem från grönan, najjsi dag. asså gud va ja älskar ordet NAJJS, användeer d 24/7. men ska nu ta och byta om och fixa lite mys och sen sätta oss och kolla på¨film, house bunny. emma har sett den innan men kunde se den igen (för lilla mejj skull) hihi :) men imorron så kanske vi drra iväg å badar (hoppas verkligen d) och sen hämta hennes syrra. sen tror ja att ja mst dra för att moa kommer och tror inte att hon vill ha mejj här då xD hhahhhha joo klart dom vill men pappa vill typ att ja e hemma imorron men vi får la se. 
 
puss på er ! 
 

tagga grönan

sityter just nu hemma hoss emma och ska platta håret och byta byxer sen taggar vi till grönan medd micke, ackis, alex och jocke. najjs :) blir nog där hela dan och sen inatt så drar vi hem till emma och slaggar hära, sen imorron skills vi åt över helgen eftersom att våra fäöreldrar klagar på att vi aldri e hemma :/ 
 
blog u later, puss ! 
 

spa och träning

har precis haft ett styrke träningspass med emma och efter det så belönade vi oss med litet mini spa. najjs . nu ska vi bara ta och sätta på en film eller två och bara chilla, har vart ute dom senaste kvällarna så stannar hemma nu :)



grööönan

kom precis hem frångrönan ... okej kom för en tijmme sen men samm sak :P just nu ligger vi i sängen och ska snart dra upp å göra en macka och sen kolla på film. The Change-Up. najjsit. sen imorron blire stan me micke och sen så vet ja inte ? kanske grönan eller bada, vi får se. men puss på er ! gonatt ni som ska sova. 
 

Hemma hos maja nu :)

Heii bloggen :) Nu sitter jag å emma hemma hos maja å ska va här ett tag å dygna med henne för hon ska till spanien imorn å taxin kommer typ om 3 timmar eller nåt såå aah! 
Vi har typ tänt massa ljus i hela hennes rum å hare skiit mys! :)
 
Lilla Majaa! :)
 

ortens faavoriter

 sitter nu hemma hoss emma och chillar, har precis käkat lite macka och ska nu dra till ica och träffa majjsen ! najjs. ska ju dygna med henne inatt eftersom hon åker till spanien imorron bitti. hihihihihi, puss ! 
 
bjuder på en söt ild på emma <3

blogg.se appen

förlåt för den dåliga uppdateringen men blogg.se appen har inte funkat och funkar fortfarande inte och har inte haft någon tillgång till nån data förräns nu. min data är ju fortfarande sönder och mamma och pappa använder sina och alice tog med sin data till mormor å morfar. men ka försöka blogga så mycket jag kan.

ska snart åka till emma och sover sen där inatt.

puss !

Bli Brun utan BRUN UTAN SOL och TANING

 
 
  • Skrubba kroppen ofta - När du skrubbar kroppen så tar du bort gamla / döda hudceller och färgen fastnar bättre
  • Bada mycket - Du atr åt dejj mycket mer färg från dolen i vattnet och när du är blöt. men var även försiktig, om du inte i vanliga fall blir så brun lätt ska man vara väldigt försiktig med att blöta ner sejj eftersom att du då inte känner om du bränt dejj
  • Salt vatten
 
Om du känner att du börjar bränna dejj avsluta då att sola för riktiga brännor kan öka risken för hudcancer i framtiden. 

Glad Chey

gud va glad jag är just nu ! har äntligen fått nya blogg.se, asså älskar den verkligen. så mycket lättare att blogga på och allt. 
 
bjuder på en gammal bild från alice födelsedag
 

Ja sommar ..

Godnatt alla små! Går å lägger mejj nu, inte ett dugg trött, vart ute me robin å kevin tills nu. Vart najjs men frös ihjäl nu så gick in, asså seriöst midsommar imorron och jag fryser !? Va är de här förnå !


Just planin

Har precs vart nere å käkat köttbullar å sitter nu på en stol inne i mitt rum å bara tittar. Sitter även å funderar på om ja ska klippa mejj efter kroatien ? Isf kort som miley cyrus i LOL, så sjuukt fiint men vet inte om ja skulle passa i de.? Aja vi får se om ja känner lika mycket för att göra det om 3 veckor.


Men tror att ja ska dra ut snart, men får se. Puss på er '


tuesday

tjooo bloggen, ligger just nu i soffan med syrran och chillar. blir bara att va hemma idag och sova ut tills imorron. midosommar imorron och emma kommer hit, blir najjs. måste ta och fixxa lite lumch åt alice nu, puss !
bjuder på en gammal bild på mejj och emma 

every breath i´m taking with you

hallooo alla underbara där ute ! sitter nu hemma hoss emma och chillar. har nyss vart och hämtat molly (hennes syrra) på fritis och vad som händer sen vet ja inte riktigt. ska typ va me maja för hon åker iväg imorron och kommer att va borta typ hela lovet så. ;) tråååk.

Cupcakes

var på citygross igår med pappa och alice och fick då med mejj dessa små sötingar med mejj hem.

Tvätta dina Smink Borstar


bild från google
I dina sminkborstar fastnar gamla sminkrester och döda hudceller. det kan leda till hudirritation, infektioner och finnar, därför ska man faktiskt tvätta sina borstar en gång i veckan. så gör det! Jag brukar bara skölja av domoch schampoonera dom med valigt schampoo och sedan skölja av igen, men läste nu på en blogg attt det även är bra att använda balsam och även hårinpackning för borstarna. sen låter man dom bara torka under natten, och när du använder dom nästa gång luktar dom även riktigt gott utav tvålen. bra va?  :)

Oroa dejj inte, Jag har en ide

Gomorron, asså kan ni fatta! Jag vakna innan 8 imorse. Okejj jag hade satt alarm då men ändå, detta blir nog den första och sista gången i sommar. Sitter just nu med Alice och kollar på Disney channel och väntar tills städerskan ska bli klar. Sen så drar jag antagligen in till grönan med Emma. Vi får se.


Jag och Junie hjärtat <3


nya blogg.se

varfr har alla utom jag fått nya blogg.se ? jag som vill ha den ska tydligen visst inte få den. :@ aja kanske får den snart, men har iallafall precis kollat på the uggly truth. helt okejj film faktiskt. sån där typiskt film där man kan komma  på slutet i början och man vet vem som blir tillsammans med vem men det förstör den inte. men ska snart ta och släcka alla ljus och sen tvätta bort sminket och sen bädda ner mejj i sängen. städerskan kommer imorron vid 8 så kan inte sova så länge, tråk :( aja.
puss ssålänge !

If happy Evert after did exist

Förlåt för den dåliga uppdateringen dom senaste tre dagarna men har haft fullt upp. Va ju med Junie i fredas, skiit mysit. Vi va ute och grilla och myste med en massa snack halva natten. Sen i lördags va ja me Emma å Moa hemma hos Moa, vi drog ut å ett tag å sen så träffa vi nåra amerikaner som vi hängde med, och sen igår kom
Hanna hit till mejj och samma då. Vi gick ut och grilla och snacka och hade de skiit mys. Lyckad helg.



Idag har ja bara vart hemma med Alice och kollat på tv typ hela dagen, så många bra program så slutade med att klockan va 7 och jag kom på att jag inte bloggat på jätte länge. ;) har slösat bort en hel dag ! Och jag som skulle fixa nys bilder och allt till bloggen men blev det så? NEJJ !


Maaaaat !

sitter just nu inne på T.G.I.Friday´s med mamma, pappa å alice och käkar. så sjuukt gott. när vi käkat klart drar jag till junie och sover där inatt. myys

 


New In

Virkad Topp- H&M DIVIDED / Guldhalsband - GinaTricot / Silver Kors - Glitter

I´m Still here bitches and i know everything

va precis nere och gjorde mejj själv lite lunch, en jordgubbs smoothi och ett grönt äpple ;) vill inte äta så mycket till lunch efterrsom att vi till middag ska till T.G.I. FRIDAY´S och vill gäna ha magen tom då så man får plats med mycket mat.

Landet för länge sedan

var på maxi tidigar idag med mamma och fick då med mejj två gamla minnen hem. kommer ihåg hur jag älskade men sammtidigt hade dom som mindre. var så räddför dom men älskade fortfarandee själva filmen. får se om jag fortarande tycker likadant nu då.

Saknar

hittade nyss min gamla rosa digital kamera i syrrans rum full med en massa bilder från RHODOS förra året. får mejj att sakna det så mycket, och tänk att om än en månad så är jag i kroatien just nu. :D så sjuukt taggad !

Sommarlooooov !

gomorron Sommarloov ! äntligen här, har saknat dejj så mycke ;)
nu när det är lov så kommer jag dom kommande två-3 månaderna att blogga under kategorin LOV, har verkligen längtat efter att få använda den.
c YA !


mot staden

har precis käkat och ska nu dra in mot tallis för att möta emma. myys ! vad vi ska göra vet ja inte riktigt, vi får la se.
Hade ju skolavslutning idag, äntligen sommarlov. vi träffades i skolan vi 10 och då drog vi till aulan för att höra på rektorns tal och en så var det några som upträdde. juste en del fick ju även presenter och diplom för olika skit. men som vanligt fick jag INGET. lessen :( fast är ändå ganska glad över det, piinsamt att gå upp å hälsa på alla där uppe och all skit. sen så fick vi våra betyg och lite fika av våra mentorer å sen SOMMARLOV !
, puss hejj !
jag och nina idag :) KAAAKA

Sköt om ditt hår

-Låt håret själv torka, att andvända hårfön och plattång sliter på håret

-Borsta inte blött hår, När håret är blött är det extra skört och slits därför lättare

- Andvänd bara balsam från öronen och ner till topparna, inte i hårbotten

-Avsluta hår tvätten med att skölja håret med kallt vatten, det gör håret glansigare

-Tvätta inte håret för ofta, beroende på hår typ kan det faktiskt räcka med att tvätta håret 1-2 gånger i veckan.



svampbob

tjoo bror ! sitter nu hemma hos junie och kollar på svampbob. NICE ! drog hit eftre skolavsluningen, antligen sommarlov. så skönt.
så fiinas vi e ;) puss påer !
4

Godnatt då


Apoteket

Står just nu inne på apoteket inne i stan å väntar på min tur ! Tre nummer kvar, niicit , ÄNTLIGEN. Kandke berättar vad ja gjorde här sen. Puss !


DAGEN

Va i hellas gården ida med klassen. Va där från 11-14, trodde de skulle bli skit tråkit men slutade faktiskt riktit bra ändå. De börja med att bara ja å emma bada men sen efter de ville alla bada. Vi (ja emma hanna maja å filip k) gick upp i skogen å kolla å sen när vi kom tillbaka satte vi oss å käka. Sen kanske en timme eller mer innan vi skulle dra så ville maja oxxå bada så ja hoppa i me henne å sen kom alla killar å bada me. Å allt sluta me att filip B , dan å emma hoppa i me kläderna. Eller filip å dan hoppa i frivillit medans jag puttade i emma ;) nice dag. Puss


Sverige mitt fina land

Ligger nu i sängen me hanna å bloggar. Nicit va ? Har precis kommit in efter en å en halv timmes träning. Vi sprang ner till drevviken å sen väl där så gjorde vi lite styrke träning å sen hem igen, riktigt mysit faktiskt. Sen så stretcha vi lite å så har vi tagit varsinn dusch.


pokémon

sitter nu hemma hos mejj me hanna panna och ska nu ta oh slösa vårat liv på att kolla på pokemon. bloggar mer senare.. puss hejj !

StyleTheStars

summer style



Nytt i Garderoben

va me emma i farsta i fredas för att köpa presenter till junie men fick även med mejj lite eget hem ;)

äpplepaj

känner mejj så dukti! har precis läst ett recept och bakat en äppelpaj helt själv. gjorde ganska mycke fel och det slutade med att det blev en blandning av två olika sorters pajer, och när ja skulle göra vaniljsåsen blanda ja ihop allt och sluta med att den blev ganska kletig men allt slutade med ett helt okej resultat. det ända jobbiga är att jag nu är tvungen att diska efter mejj oxå men det går bra.
.

Lifestyle

Ligger nu i sängen å chillar. Har precis vart ute å tränat lite å ska snart ut igen, Tog en liten paus.

Va hemma igår eftersom att mormor kom. Skulle igentligen vart me emma maja å moa men så blev de inte :( så satt hemma hela dan istälet å tråka. Kolla på nåra filmer å snacka me dan å alper. Blir nog även likadant ida. Puss på er !


nu: film

har precis fåt igång filmen så nu blire mys med kudden.

Ansikte


Papaya innehåller enzymet papain. Det löser upp det kreatin som håller fast döda hudceller.

Mjukgörande och rengörande

Ansiksmasker med papaya är kraftigt rengörande. Döda hudceller och sårvävnad släpper från huden. Huden blir mjuk och ren.

Utmärkt för torr och åldrad hy.

 


 

Så här gör du ansiktsmasken

Mixa en omogen papaya. Det mosade fruktköttet kan läggas direkt på huden. Inte mer än fem matskedar bör räcka för ansiktet.

Låt verka upp till 20 minuter och tvätta bort med ljummet vatten.

 


 

Jordgubbar mot fet hy och fräknar

Jordgubbar är en bra ingrediens i ansiktsmasker mot fet hy. C-vitamin och andra syrliga ämnen rengör i porerna. Jordgubbar verkar också något blekande på fräknar och ger huden lyster. Läs mer om jordgubbar:


Fuktgivande ansiktsmask med persika

En fuktgivande ansiktsmask väl lämpad för torr eller åldrad hy. Tistelolja verkar återfettande medan honung är både rengörande och återfuktande. Persika är ett bra väl för torr hy och frukten är lätt återfuktande.

Äggula är rik på lecitin och svavel vilket är två ämnen som tros vara bra för huden och motverka rynkor. För torr hy bör däremot äggvita undvikas eftersom den är uttorkande.

Mosa en persiska och vispa tillsammans med:

  • 1/4 dl vatten.
  • 1 tesked honung.
  • En äggula.
  • Tre matskedar tistelolja.

Tillsätt stärkelse tills konsistensen är lagom.

Ansiktsmasken kan verka upp till 20 minuter och är fuktgivande. Skölj bort ansiktsmasken med ljummet vatten.


Banan mot torr hy

En ansiktsmask av banan, havregryn och honung för torr hy och åldrad hy. Ansiktsmasken har tre effekter som kompletterar varandra:

  • Mjukgörande.
  • Fettgivande.
  • Fuktgivande.
Banan är en bra frukt för torr hy och verkar mjukgörande. Den gör huden mjuk och fin hy. Havregryn innehåller oljor med en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande med honung verkar återfuktande.

 

Gör ansiktsmasken så här:

  • Mosa en banan.
  • Mixa med 1 - 2 matskedar honung.
  • Sätt till 4 - 6 matskedar så du får en lagom konsistens.
  • Lite vatten kan behöva tillsättas.

Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken.


Ansiktsmask med citron mot fräknar

Skär tunna gurkskivor och lägg i färskpressad citronjos. Lyft upp skivorna, låt dem rinna av och lägg på huden.

Både citronsaft och gurka motverkar fräknar. Citron är ganska kraftigt blekande och därför kan bara gurksaft prövas först. Andra blekande ingredienser som kan motverka fräknar är:

  • Aprikos.
  • Jordgubbar.
  • Svarta vinbär.
Vid regelbunden användning kan man variera.




Ansiktsmask med citron mot stora porer

Ansiktsmask mot förstorade porer Blanda honung, äggvita och citron. Smörj in ansiktet och låt stelna. Skölj med ljummet vatten..




smoothie

gick upp mycket tidigare än vad jag igentligen behöver men det är ganska skönt att ha gott om tid på sejj så. så sitter nu å kollar på tv och käkar lite frukost, börjar vid kvart över 11 idag så har gott om tid på mejj. ska till national museet med bild läraren, tråk. med det är bättre än skolan iallafall.


Never let someone steel your happiness, it was never theirs to take

Sitter nu i soffan å kollar på top model 8, de är så sjuukt kul dom bara bråkar å skiter i folk vilket gör att dom åker ut å allt.

Sista dagen i skolan idag. Eller slutar på onsda men idag va sista dagen med lektioner, imorron ska vi till nått museeum och sen på månda ska vi till hellasgården å bada och på tisda städa skåpen å sen på onsda får jag sommarlov ! Blir nice. :D

Hörs senare, puss hej !


farsta

sitter nu hemmma hos emma. junie stack hem till sejj för kanske en halvtime sen för att fixa lite inför festen på freda och sen kommer hon hit igen och då drar vi till farsta. blir att kolla runt lite och emma ska kolla på en bikini, sen när det är fixat blire stan. ! mys mys. men ska ta och sminka mejj lite nu för snart kommer junie tillbaka och då taggar vi.
bjude på en gammal bild på mejj junie å emma !

Parfym


Luuuuuunch

Sitter nu hemma hos emma me emma maja å hanna å käääkar lite lunch. Kasler i skolan ... Bläää ! så vi käkar macka smoothie och glass. mycket bättre ! :D

 


Dinner with my darling


@hannas place

sitter nu i soffan hemma hos hanna helt forever alone. hanna gick ner till sin mamma för att hämta pengar till glass men jag orka inte så stanna här... passar på att blogga lite. Måndag idag igen, vilket betydde skola. sista normala måndagenn i 8an. nästa månda så åker vi till hellasgården o badar med klassen.
oj nu kom hanna tbx, puss hejj !!
bjuder på en gammal bild sålänge ;)

julia julia julia ...

guuud va jag blir irriterad ! jag satte på datan för att göra något viktigt på den men nu när den e på så har jag ju såklart glömt vad jag skulle göra. någon som vet ??

Big Brother Final

Nu blire Big Brother final, vem tror ni vinner? jag hoppas nog på hanna ändå. Hon har lixåm vart samma person hela tiden inne i huset, Amandus och Annica har ändrats efter som andra så dom känns falska. Vem tycker ni ?

Prometheus

sitter nu i bilen med pappa på väg till Heron. imorse vid frukosten satt han och läste tidningen och så kom han till bio sidan och sg att Prometheus hade premiär och kom då på iden om att gå å se den. eftersom att jag inte har några planer för ikväll förutom att kolla på BIGBROTHER finalen så kan man ju alltid hitta på något med sinn älskade fader. så nu klockan 18:10 så blire att se PROMETHEUS med pappa. MYS :love:
puss!

Går dagen

gårdagen spenderades med hanna och pierre på grönan. vi möttes vid slussen vid 12 men eftersom att hanna inte hade något SL kort så tog vi tuben till T-Centralen och gick till spårvagnen. när vi stått där i kanske 5 min så kom en vakt å sa att tåget inte kommer fram hit pga MATATHON och sa att vi fick gå till nästa station istället. väl där så ser vi att även den är avstängd så vi gick och gick till nästa och nästa station och det ända vi såg var en massa löpare. vi gick och hejja och tillslut var vi vid grönan. tyvärr så var det stormvarning och en massa regn så vi stannade bara på grönan i kanske 4 timmar, men det gjorde inte så mycket efersom att vi alla hade guldkort så vi slapp ju betala nått. efter grönan tog vi tid och gick in på AQUARIA för att värma oss.
väl hemma så kommer jag på att nyckeln ligger inne och mamma och pappa var inte hemma. så vi fick göra inbrott i mitt eget hus för att slippa sitta ute i 5 timmar och frysa. okej, vi hade kunnat ta bussen till mamma och pappa men det orkade vi inte. hungern tog över ;) men eftresom att mamma och pappa hade larmat så gick ju larmet och dom från larmet ringde och jag svara på en fråga. men allt gick bra och vid 12 halv 1 så kom mamma och pappa hem.

Tips - IsKaffe


Ny design ny start

Så nu har jag fixat bloggen lite, satte dit en header och tog bort bilden i menyn å satte dit en bakgrund. Va tycks ? Men nu när den e fixad å klar så blire satsning på bloggen, eller ska försöka iallafall.

Ligger nu i sängen me hanna, me varsinn telefån med blogg.se uppe. ;) men snart så blire att sova efter en lång dag med många händelser. Som att göra inbrott i sitt eget hus... Berättar mer om de imorron. Puss hej !


snabb update

sitter nu vid soffan med varsinn dator framförr oss och kollar på film och sitter och gör om boggarna. så ikväll hoppas jag på en ny design. :D får se om ja hitar nåra bider bara.
fick bli ett litet snabbt inlägg bara för att ni ska vara lite uppdaterade om mitt liv.

jaha ... vad borde det stå här då ?

sitter nu hemma hoss hanna och fönar fötterna. dom é helt dygn sura efter en dag på ett regnigt och blåsit grönan. vi mötte pierre vid slussen vid 12 men då kommer vi på att hanna inte har något sl kort så var då tvungen att betala för båten så vi tog tuben till tc istället för att ta spårvagnen. men maraton idag så det kom ingen spårvagn så vi gick till grönan från T-centralen. känner mejj stolt. det var så sjuukt kallt och vi gick och peppa alla som sprang och fick en massa smiles tillbaka. ;)

stanna inte så llänge på grönan kanske bara 2-3 timmar för sen frös jag skiiten ur mejj så vi drog till akvariet (har ju guldkort så GRATIS inträde) och sen hem hit till hanna o nu ska hanna bara ta sina saker och sen så drar vi till mejj igen.
gammal bild från i vintras

Godnatt världen

Nu ligger vi ute å myyser ja å emma ute på min underbart glöta gräsmatta. Vi slaggar här inatt medans maja hanna o ellen sover inne. Mys för dom men mest för oss. Hörs imorrn, puss hejj !


Trassel

Sitter just nu i soffan å väntar på att emma ska fixa snacksen å sen ska vi sätta oss i soffan å checka in trassel. ! Sen så ska ja å emma dra ut å sova på gräsmattan medans dom andra sover inne i min säng. Hihi sååå perfekt !